Frontend Friday! – 26 januari 2018

Join our meetings, you're very welcome.
Tegenwoordig is voor een bedrijf het bezitten van een website een must. En dan niet alleen voor informatie over het bedrijf en hun producten, maar ook voor het gevoel dat mensen bij het bedrijf of product krijgen. Het is een digitaal visitekaartje.

Je herkent het vast wel, je opent een website en je denkt: “Dat ziet er niet uit, de website is zó oud, dat kan geen betrouwbare partij zijn” of “Jeetje, wat duurt dat lang”, maar ook “Dit ziet er zo netjes uit, dat is vast een professionele partij”.

De look en feel van een website hangt voor een heel groot deel af van de opmaak. Zelfs als de informatie op een website perfect aansluit op de doelgroep, is toch vaak de weergave en dus uitstraling van de site bepalend voor zijn succes.

Tijdens deze pizzasessie gaat onze front-ender, Niels Lam, in op front-end technieken. Hij zal vertellen over front-end technieken van een aantal jaren geleden en over de verschuiving naar de nieuwe technieken.

Er zullen diverse technieken aan bod komen, waaronder SASS, LESS, Angular, Gulp, Browsersync, Webpack en Compass.

Niels werkt momenteel aan Priooo, een krachtige agile tool die SCRUM processen ondersteuning biedt. Om dit product de passende look en feel te geven, heeft Niels de afgelopen maanden veel tijd gestopt in  de front-end. Tijdens deze pizzasessie zal hier ook een demo van worden gegeven.

De sessie zal worden afgesloten met een borrel en een traditionele pizza.

Jullie zijn allen van harte welkom (en deelname is gratis!). Ken je iemand voor wie deze sessie interessant zou zijn? Het delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd. Zin om te komen? Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je dan nu snel aan via: pizza@integrationpartners.nl .

We hopen je op vrijdag 26 januari te verwelkomen!

Agenda
16:30 uur Inloop pizzasessie
17:00 uur Presentatie moderne front-end technieken – Niels Lam
17:30 uur Demo moderne front-end technieken
18:00 uur Vragen en eventuele verdieping
18:15 uur Borrel en Pizza