Code Friday! – Pizzasessie 29 september 2017


Highlights van NativeScript Developer Day

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij vanuit Integration Partners een sessie waarbij er tijd en ruimte is voor interessante technische ontwikkelingen of nieuwe technieken: “Code Friday”. Ook in de maand september zal er weer een “Code Friday” plaatsvinden.

Op vrijdag 29 september zal een deel van ons team het evenement “European NativeScript Developer Day” bezoeken dat plaatsvindt bij Nationale-Nederlanden (DP). NativeScript is een open source framework waarmee mobiele applicaties (voor iOS en Android) kunnen worden gebouwd met JavaScript, TypeScript of Angular. Tijdens dit event zullen er diverse internationale gastsprekers aanwezig zijn die presentaties zullen geven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.


Na het bezoek aan dit evenement zullen wij op vrijdagavond op kantoor bij Integration Partners samenkomen om onder het genot van een pizza en een drankje de highlights van NativeScript Developer Day met elkaar te delen, waarbij er ook tijd is voor discussie of om de diepte in te gaan en wij willen u dan hier ook graag voor uitnodigingen.

We horen graag of u komt (om aan te melden, stuur een e-mail naar: pizza@integrationpartners.nl). Hopelijk tot ziens op vrijdag 29 september!

P.S. Deelnemen aan het dagvullende programma van NativeScript Developer Day, dat vooraf gaat aan onze pizzasessie (en niet door ons georganiseerd wordt), is ook mogelijk. Bekijk de website voor meer informatie. Aanmelden kan via deze link.


Agenda

17:30 – 18:15 uur Highlights NativeScript Developer Day

18:15 – 19:00 uur Pizza! Verdieping & discussie


Ook een pizzasessie bijwonen? Blijf op de hoogte!