Code Friday! – 24 november 2017 (Dutch)

Join our meetings, you're very welcome.
Maak kennis met het Ibis Adapter Framework

Het Ibis Adapter Framework, een enorm krachtig en 100% Open Source Framework. Dagelijks transporteert dit Framework miljoenen berichten en telt het honderden gebruikers. Maar wat is het Framework nou eigenlijk? Wat kan het? Voor wie is het geschikt? En hoe zit het in elkaar?

Tijdens deze technische sessie belichten we alle ins en outs van het Ibis Adapter Framework, zoals de constructie van het Framework, alles over adapters, pipes, configuratiemogelijkheden en functionaliteiten. De sessie is dan mede erg geschikt voor nieuwe gebruikers, beginnende gebruikers of gebruikers die eenzijdig met het Framework werken en meer willen leren over de mogelijkheden.

De “basics” van het IAF zullen deze avond aan bod komen, maar ook zal er een technische demo zijn en zal er aandacht worden besteed aan de nieuwste ontwikkelingen. Een van deze ontwikkelingen is dat Ibissource, de community website voor IAF-gebruikers, volledig is vernieuwd en zowel nieuwe gebruikers op weg helpt met het Framework, als ook gevorderde gebruikers verdieping biedt. Na de presentaties zal er tijd zijn voor discussie en hebben bezoekers de mogelijkheid aan te geven wat hun wensen zijn voor de toekomst m.b.t. het Framework.

De avond zullen we traditioneel afsluiten met een pizza en een borrel. Ook gezelligheid zal niet ontbreken.

Jullie zijn allen van harte welkom (en deelname is gratis!). Ken je iemand voor wie deze sessie interessant zou zijn? Het delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd. Zin om te komen? Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je dan nu snel aan via: pizza@integrationpartners.nl .

We hopen je op vrijdag 24 november te verwelkomen!

Agenda
16:30 uur Inloop pizzasessie
17:00 uur Ibis Adapter Framework basics – Erwin Beets
17:30 uur Technische demo
17:45 uur Ibissource
18:00 uur Vragenrondje
18:15 uur Einde presentaties, tijd voor een borrel en een pizza